Clinica stomatologica HleihilDent s-a deschis in Alba Iulia, de catre Dr. Hleihil Mahmod.

In clinica stomatologica HleihilDent, punem in primul rand accent pe sterilizare, care este cel mai important lucru inainte de a deschide gura sau de a discuta despre tratament.
Noi va oferim un tratament, de calitate superioara cu materiale de ultima generatie si tehnici noi care ofera rezultate foarte bune de fiecare data.

In clinica noastra, sterilizarea se face prin tehnici si aparatura de ultima generatie, fiecare pacient primind o trusa sterila si sigilata fara riscul transmiterii bolilor contagioase cum ar fi hepatitele si sida in primul rand si de aceea tot instrumentarul folosit tebuie sa treaca o sterilizare chimica in solutii speciale apoi o sterilizare in autoclav , Va oferim tratamente de terapie generala, protetica, albirea dintilor, implantologie si chirurgie dento alveolara.


Va prezentam echipa HleihilDent:

Dr. Hleihil Mahmod
Membru CMDR (COLEGIUL MEDICILOR STOMATOLOGI DIN ROMANIA)
Membru IDA (ISRAEL DENTAL ASSOSIATION)
Membru ICOI (ISRAELLI ASSOSIATION OF ORAL IMPLANTOLOGY)
Membru DGOI (DEUTSCHE GESELLSCHAFT FUR ORALEIMPLANTOLOGY)
Membru ARTIMED (ASOCIATIA TRANSFRONTALIERA DE IMPLANTOLOGIE SI MEDICINA DENTARA)


Absolvent al Facultatii de Stomatologie UMF din Cluj Napoca, promotia 1994, dl. Doctor Hleihil a practicat 15 ani in Israel stomatologie generala si chirurgie maxilo-faciala, are competente in implantologie, respectiv tehnici speciale in implantologie urmate in clinicile domnului doctor Malo din Portugalia, dintre care cea mai folosita este tehnica, „All on 4” sau „Teeth in one hour” insemnand aplicarea implantelor si aprotezelor in aceeasi zi.


Dr. Hleihil Sofian Dan
Membru CMDR (COLEGIUL MEDICILOR STOMATOLOGI DIN ROMANIA)

Absolvent al Facultatii de Facultatii de Stomatologie UMF din Cluj Napoca, linia engleza.

„Exigențele mele legate de fiecare tratament depasesc asteptarile pacientilor”.
Practica sa este axata pe endodontie si chirurgie mica. Din dorinta de perfectionare continua, dr. Hleihil Sofian participa la cursuri si training-uri pentru tratamente noi si revolutionare, pentru ca pacientii sa poata beneficia de cele mai noi metode de tratament tot timpul.


Dr. TÖRÖK MĂDĂLINA

Membră CMDR (COLEGIUL MEDICILOR STOMATOLOGI DIN ROMANIA)
Medic rezident Ortodonție și Ortopedie dento-facială la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Cluj-Napoca

„”